Loading...

DESIGN x SOFTWARE x ERVARING

XR Group is opgericht in 2019 en is een evolutie van VR-Studio, opgericht in 2011 door Christian Wauben. De ontwikkelingen, kansen en groei van de nieuwe technieken op het gebied van VR, AR en MR om ons heen is de aanleiding voor de oprichting van XR Group. Steeds vaker komen wij in aanraking met opdrachtgevers die een nadrukkelijke behoefte hebben aan een totaalpakket; advies, ontwikkeling en optimalisatie/onderhoud. XR is daarmee de eerste fysieke locatie voor bedrijven in Europa waar design, software en beleving samen komen onder één dak.

Virtual reality woman hands

ONZE ‘WHY’

Evolving reality’ is onze visie en wij streven naar het verbeteren van de wereld om ons heen middels op maat gemaakte, interactieve omgevingen. XR creëert unieke, tailor-made omgevingen met slimme technische oplossingen vanuit de overtuiging dat zij waarde kunnen toevoegen aan elke onderneming. Meer rendement behalen middels onze oplossingen is daarbij ons uitgangspunt, zodat u ook op de lange termijn profiteert van uw investering in de mogelijkheden die 3D, VR, AR en MR te bieden hebben.

KOM IN CONTACT!

ONZE EXPERTS

Het XR-team bestaat uit diverse (internationale) experts met allen een brede ervaring in branches zoals de architectuur, de bouw en de game-wereld. Met oog voor detail, kennis van de techniek en passie voor het vak worden de meest unieke, verrassende en realistische virtuele omgevingen door onze experts ontwikkeld. Evolving Realities: van design tot software en beleving.

Aniek Haenen

Communicatie specialist

Bastiaan Pasman

Game / Concept / Interface / UX designer

Christian Wauben

CEO / 3D artist / (3D) App developer / unreal & unity3D (C#) programmeur / VR / AR / MR expert bij XR studio / XR software en XR center

Ed Kemmerling

Accountmanager en new business developer bij XR center

Gijs Bazelmans

VR artist / Unity3D expert / Unreal expert / Game-designer bij XR software

Toine Teunissen

3D / Texture / Lightning artist bij XR studio

Younès Aroiych

C# Stagiaire